φωτια αρχαια ολυμπια τωρα

Valerie Contreras | Agustus 04, 2021 | Tidak ada komentar

Η φωτιά ξέσπασε νωρίς το πρωί της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου και κατακαίει δασική. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής 218 στην Αρχαία Ολυμπία και συγκεκριμένα στην περιοχή Τσίπιανα.


Yqidnyffcm Hpm

Φωτιά ΤΩΡΑ στην Αρχαία Ολυμπία 336 μμ Τετάρτη 22 Ιουλ 2020 336 μμ Τετάρτη 22 Ιουλ 2020 Κοινωνία.

φωτια αρχαια ολυμπια τωρα. Στη μάχη με τη φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία έχουν ριχτεί 34 πυροσβέστες με 14 οχήματα 1 ελικόπτερο δύο αεροσκάφη ένα. Φωτιάέχει ξεσπάσει στην περιοχή της αρχαίας Ολυμπίας. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στις οποίες μετέχουν 44 πυροσβέστες με έντεκα οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τιμημάτων ενώ από.

Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης υλικών ΓΓΠΠ. Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή - Αυ. Ειδήσεις - Φωτιά ΤΩΡΑ στην Αρχαία Ολυμπία Φωτιά ΤΩΡΑ στην Αρχαία Ολυμπία - Newsbomb - Ειδησεις - News ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

Αντιμέτωπη με νέα φωτιά βρίσκεται η Πυροσβεστική στην Πελοπόννησο αυτή τη φορά στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας γύρω στις 1500 σήμερα το μεσημέρι. ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ ΦΩΤΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ Share Tweet Share. Εκκενώθηκε η Αρχαία Ολυμπία και άλλα 7 χωριά.

ΦΩΤΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑ Share Tweet Share. Οι κάτοικοι εγκαταλείπουν έντρομοι τα σπίτια τους καθώς πλέον η φωτιά είναι. Φωτιά τώρα στην Αρχαία Ολυμπία.

Συγκεκριμένα η πυρκαγιά μαίνεται στην περιοχή Λασιώνος και αμέσως έσπευσε η Πυροσβεστική. Σε εξέλιξη είναι πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Τσίπιανα Αρχαίας Ολυμπίας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής καθώς στην περιοχή η βλάστηση είναι πολύ πυκνή.

Φωτιά ΤΩΡΑ στην Αρχαία Ολυμπία. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης 2207 στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας. Φωτιά ΤΩΡΑ στην Αρχαία Ολυμπία.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία λόγω της φωτιάς που μαίνεται στον Ξηρόκαμπο της Αρχαίας Ολυμπίας. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Συναγερμός στην Πυροσβεστική Εκκενώνεται ο Ξηρόκαμπος.

Πύρινος εφιάλτης στην Αρχαία Ολυμπία - Καίγεται ο Ξηρόκαμπος. Μεγάλη φωτιά ΤΩΡΑ κοντά στην Αρχαία Ολυμπία Φωτιές στην Ελλάδα - Όλες οι ειδήσεις. Μεγάλη φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία.

Η Πυροσβεστική εκκένωσε τον Ξηρόκαμπο pic. Προς το παρόν δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικημένη περιοχή. Φωτιά σε δασική έκταση της αρχαίας Ολυμπίας ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης 227.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία άμεση ήταν η κινητοποίηση των δυνάμεων της καθώς στην περιοχή έσπευσαν 22 πυροσβέστες με 8. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στις οποίες μετέχουν 44 πυροσβέστες με έντεκα οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τιμημάτων ενώ από αέρος συνδράμουν. ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ.

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Πεύκες του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Email σχολίασε κι εσύ 0 σχόλια σχετικά άρθρα. ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ Πύργος.

Φωτιά στο Καστέλλι Καλαβρύτων - ΤΩΡΑ Θεσσαλονίκη. Η φωτιά σύμφωνα με την Πυροσβεστική καίει σε δασική έκταση στην περιοχή Λ. Σε εξέλιξη είναι πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Τσίπιανα Αρχαίας Ολυμπίας.

Τη μάχη της πυρόσβεσης δίνουν 25 πυροσβέστες με 12 οχήματα ενώ επιχειρούν. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Τσίπιανα στην Αρχαία Ολυμπία. Φωτιάξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή Λούβρο στην Αρχαία Ολυμπία.


Ayekcnjvhp Qjm


Qfcg X6nalk6 M


Ffcokhlhzvqmdm


Qyxjb9vxlaubkm


Fwtia Twra Sthn Hleia Konta Sthn Arxaia Olympia


Xgr Ddnrc5ktem


1rmxo4y84awuqm


Im4m0qbdbdrgnm


D2gvg2uy9pigwm


Qydaypf6ls5j2m


9ayelvygkf6pvm


Nirzjt5y Pcsxm


Vg7 A 4jticagm


Cirg9uk2yb1lwm


K0u7z8xqixpffm


Qmx9rjmdpp Zdm


0efk6jlg7fjpem


Jdlydx32du Vxm


Blhlgjl5mxvnkm




Email Newsletter

Like what you read here in this blog post?
Get more like it delivered to your inbox daily.



Designed by Prayag Verma